15 oktober 2022
18:30

Huddinge IF 3 Gul

Referat: Stuvsta IF 4 - Huddinge IF 3 Gul

Det blev en jämn och målsnål tillställning i Huddingederbyt när vi i returmötet gästade Stuvsta IF. Hemmalaget inleder matchen bäst och tar rättvist ledningen i mitten av den första perioden. Vi jobbar oss in mer och mer i matchen men har lite svårt att komma till farliga avslut. Ställningen är 0-1 efter den första perioden. Vi fortsätter den andra perioden med att jobba hårt och lyckas att kvittera i inledningen av perioden genom Mikael A.V. assisterad av Amadeus E. Det blir en hel del målchanser för båda lagen men gott försvars- och målvaktsspel gör att det står 1-1 inför den sista perioden. Båda lagen fortsätter att skapa en hel del målchanser i den sista perioden men det infaller bara ett mål och det är i mitten av perioden då Liam A. lyfter in bollen i mål assisterad av Amadeus E. Vår målvakt Roni T. dirigerar laget under hela matchen på ett föredömligt sätt och är säkerheten själv på de fasta situationerna. Han får även det gröna kortet.

Slutresultat: Stuvsta IF - Huddinge IF 1-2

Gult kort: Charlie B.

Grönt kort: Roni T.